• 1
 • 1
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ), ook wel Polyclassics genoemd. U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ). U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…
 • 1
 • 2

14 t/m 16 augustus 2015: Flevorace

Centrale locatie, gezellige ambiance. De samenwerking met de lokale horeca. Met als resultaat een geweldige mix van zeilers uit de verschillende klassen, en een levendige 'derde helft' met ruimschoots gelegenheid tot napraten. De loods van Messink Yachting, omgebouwd tot feestlocatie. De bar in eigen beheer.

Het is de KNZ&RV een groot genoegen u uit te nodigen voor de Flevorace 2015, een driedaags wedstrijdprogramma voor schepen in de klassen ORC Club 1-4, ronde- en platbodemjachten, en klassieke scherpe jachten. Als vanouds zullen alle wedstrijden in de directe omgeving van Enkhuizen gestart worden. Hier beschikken we over uitgestrekt, open wedstrijdwater van voldoende diepte. De Flevorace 2015 kent weer de bekende mix van één lange baan en meerdere korte banen.

De deelnemers zijn iedere dag van harte welkom op het evenementsterrein. 's Ochtends voor een kopje koffie bij de mobiele koffiebar; 's middags voor een drankje of 's avonds bij het happy hour en de uitreiking van de dagprijzen. Door de indeling van de ligplaatsen, in de binnen- en buitenhaven van de stad Enkhuizen, krijgt u ruimschoots de kans ervaringen uit te wisselen met uw directe concurrenten. 

Meer informatie en inschrijven op www.flevorace.nl  Graag tot ziens in Enkhuizen!

 foto2 2

 foto3 3foto1 1