• 1
 • 1
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ), ook wel Polyclassics genoemd. U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ). U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…
 • 1
 • 2

Tocht naar Vlieland, 11 t/m 13 september 2015

De OGA (gaffelvereniging) organiseert in het weekend van 12 september a.s. een tocht naar Vlieland. Vrijdagavond 11 september verzamelen aan de zuidkant van de sluis van Den Oever. Uiteraard even borrelen bij aankomst en dan de volgende morgen ca 7.30 uur door de sluis (moet nog wel eerst contact opnemen met de sluiswachter) en dan met de eb-stroom het wad over richting het Molengat. Na het Molengat benoorden Texel en Vlieland naar de haven van Oost-Vlieland. Zondag gaat dan ieder zijns weegs.

Bij aankomst op Oost-Vlieland natuurlijk een gezellig samenzijn en dan zien wij wel of wij de maaltijd gezamenlijk gebruiken of ieder voor zich, al of niet in een restaurant. Het is de eerste keer dat dit georganiseerd wordt bij ons en wij moeten zien hoe het een en ander gaat lopen.

Ik zou het leuk vinden als leden van VKSJ en BKPJ zich ook bij ons willen voegen, tenslotte zijn wij op een bepaalde wijze toch bloedbroeders, toch!?

Je kunt je aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groeten,
Hans Eijgel