• 1
 • 1
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ), ook wel Polyclassics genoemd. U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ). U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…
 • 1
 • 2

Laatste informatie Lustrumfeest!

Beste leden,

Hier volgt de laatste informatie over het Lustrumfeest:

Let op: het programma op de Schuttevaer is 1 uur opgeschoven in verband met het middagprogramma van de Schuttevaer.

De Schuttevaer ligt afgemeerd achter het station van Enkhuizen. Vanaf de Buyshaven is dat wel een stukje lopen, maar voor degenen die niet gemakkelijk lopen, zullen we een soort veerdienstje organiseren vanuit de Buyshaven. 

De ontvangst aan boord van de Schuttevaer, met hapje en drankje, is vanaf 19.00 uur. Er is dan volop mogelijkheid voor gezellige gesprekken met medeclubleden. Vanaf 20.00 uur zijn we uitgenodigd aan een uitgebreid Italiaans buffet. Dit eindigt rond 22.00 uur. Er is daarna de mogelijkheid om aan de bar nog wat nabesprekingen te houden. 

Het Pinksterevenement
Het pinksterevenement is conform de informatie die al aan jullie is doorgegeven, dus:
zondag 1e pinksterdag palaver in de tent 'de kombuys' met koffie en koek, gevolgd door een gezamenlijke zeiltocht, afhankelijk van de weersomstandigheden al dan niet in wedstrijdvorm. 's Avonds prijsuitreiking en een gezamenlijke BBQ met de VKSJ bij 'de Kombuys'. Ieder zorgt voor eigen vlees/vis of wat je zelf lekker vindt. Elk schip maakt 1 bijgerecht voor algemeen gebruik. Ook voor drankjes dien je zelf te zorgen. De BKPJ zorgt voor de BBQ's en de houtskool.
Maandagmorgen afscheid met koffie. De schepen varen uit naar hun thuishaven. Deelname is gratis aleen het liggeld moet iedereen zelf afrekenen bij de havenmeester.

Als we nu nog even wat medewerking krijgen van de weergoden, dan wordt het vast een leuk weekend.

Attentie: Er is nog ruimte voor meer deelnemers, zowel voor het Pinksterweekend als het Lustrumfeestje. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 dagen van te voren.

Vriendelijke groeten,
Het bestuur