• 1
 • 1
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ), ook wel Polyclassics genoemd. U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ). U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…
 • 1
 • 2

BKPJ op beurs Klassieke Schepen

Op 2,3 en 4 november is in Enkhuizen de beurs klassieke schepen 2012 gehouden met als thema “klassieke schepen gaan door!”

 

Zo ook onze vereniging die vertegenwoordigd was met een stand en de Nicholson 43 “Zwaluw” als blikvanger in de haven. Ook de stand trok de nodige aandacht met de fraaie foto’s van Mark Dorleijn. Mede door de goede presentatie hebben we heel wat aanloop gehad. Veel voorkomende vraag: is mijn schip (al) klassiek te noemen? Er zijn veel flyers uitgedeeld en de eerste aanmeldingen naar aanleiding van de beurs zijn al weer ontvangen. Na drie dagen beurs is de conclusie dat de belangstelling voor onze vereniging nog steeds groeit en dat we als jonge club inmiddels aardig “ingeburgerd” zijn in het wereldje van de klassiekers. Dank aan een aantal leden; Jan Zitman, Geert Leenders, Inge Verschoor en Toos Roof voor het bemannen van boot en stand.

0033