• 1
 • 1
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ), ook wel Polyclassics genoemd. U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.Welkom op de site van de Behoudsvereniging Klassieke Polyester Jachten (BKPJ). U kunt hier informatie vinden over de BKPJ; haar ontstaan, haar doelstellingen en activiteiten. Op deze site zijn ook de schepen van leden te bewonderen.
 • Behoudsvereniging Klassieke
  Polyester Jachten
  BKPJ

  Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…Klassieke zeilschepen zijn niet alleen mooi om te zien maar zijn tevens een stukje varende geschiedenis. De echte klassiekers ademen de tijd van weleer, zodat nostalgie weer werkelijkheid wordt…
 • 1
 • 2

Bestuur BKPJ

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende leden.

Toos RoofToos Roof 
zij doet bij onze club de financiele zaken en ledenadministratie. Ze vaart met haar man Bert een Compromis 999 die ligt in Hoorn. Zij zijn met hun nog te jeugdige jacht geen lid maar dragen de klassieke jachten een warm hart toe.
Je kunt contact met haar opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 HarrieHarrie Meulenbroeks
is eigenaar van de Westhinder "Swift". Wonend in Brabant vertegenwoordigt hij het zuidelijke deel van het land.
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

ProfileVacatures
We zijn nog op zoek naar enthousiaste nieuwe bestuursleden!
Zonder bestuur kan de vereniging niet blijven bestaan. Wil jij een bijdrage leveren, groot of klein?
Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

webmastervacature
voor webmaster en social media. Wat ga je doen? De website up-to-date houden, de Facebook-pagina bijhouden en eventueel een nieuwsbrief sturen (teksten worden aangeleverd). Hoe lang ben je daarmee bezig? Een (half) uur per maand.
Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Contact:

Ben je geinteresseerd in onze vereniging ? Is je jacht ontworpen voor 1970 en gebouwd voor 1980? dan kun je zeker lid worden. Is je jacht ontworpen volgens traditionele lijnen maar het ontwerp jonger dan 1970 of /en gebouwd na 1980 ? Wij hanteren als grens de invoering van de toen nieuwe IOR wedstrijdregels. Die verandering had grote invloed op het lijnenplan van de jachten. O.a. hoger vrijboord, breedste punt verder naar achter. Stuur ons een mailtje met het type en een paar foto’s van je boot, en je krijgt binnen redelijk korte tijd antwoord.

Het lidmaatschap kost momenteel 15 euro per jaar.

Mail voor info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.